Steunpunten Beleidsrelevant Onderzoek

Samen met de Maya's vierde het Programma Steunpunten voor Beleidsrelevant Onderzoek in 2012 het slot en het begin van een cyclus. Het formele einde van de tweede steunpuntengeneratie op 31 december 2011 betekende de start van de derde steunpuntengeneratie op 1 januari 2012. Een aantal praktische elementen van de tweede generatie werden nog in 2012 afgehandeld, bv. de finale goedkeuring van de jaarverslagen en de uitbetaling van de laatste financieringsschijven.

Het doel van het steunpuntenprogramma blijft wetenschappelijke ondersteuning van het beleid van de Vlaamse overheid, zodat ze vlot en proactief kan inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen en uitdagingen. De Vlaamse Regering erkent voor 21 verschillende thema's steunpunten voor een termijn van vier jaar (tot 31/12/2015). In de banner bovenaan deze pagina kan je door alle logo's bladeren.

Op de koepelsite van het steunpuntenprogramma (www.vlaanderen.be/steunpunten) vind je meer informatie over elk van de steunpunten (contactgegevens, eigen websites, enz.) en over het programma.

Wil je alles nog eens rustig nalezen? Download of bestel dan de infobundel Wegwijs door de steunpunten. Wil je snel op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes op de koepelsite, abonneer je dan op de RSS-feed.